2ml

SMOK NOVO 2X Pod Kit

SMOK NOVO 2X Pod Vape Kit

Ако сте нов вейпър, който иска да се наслади на висококачествено вейпинг изживяване, което няма стръмна крива на обучение, SMOK Novo 2X е рентабилен избор за вас.

8.1 Страхотен 1.9 ужасен Средно за потребителя
Система Geekvape Sonder U pod

Geekvape Sonder U Pod Vape Kit 20W

Geekvape Sonder U pod системата се предлага с предварително инсталирана мрежеста намотка от 0.7 ома, за да увеличи максимално вкуса, и прави това възхитително, като гарантира не само пълнота на вкуса на сок за вейп, но и изненадващо...

8.7 Страхотен 9 ПЕРФЕКТНО Средно за потребителя
Elf Bar NC600

Elf Bar NC600 Vape за еднократна употреба

С Elf Bar NC600 можете да се насладите на голяма гама от вкусни вкусове, както и на удобството на по-малко, по-удобно оразмерено устройство за изпаряване за използване в движение.

8 Страхотен 9.3 ПЕРФЕКТНО Средно за потребителя
Uwell Caliburn GK2 под

Uwell Caliburn GK2 Pod Kit

Uwell Caliburn GK2 е изработен от материал от цинкова сплав, който е изключително издръжлив. Има изчистен и удобен дизайн за пълнене отгоре и е съвместим с три различни намотки в Caliburn G se...

7.9 добър 7.1 добър Средно за потребителя
Обновява UpBar RS вейп за еднократна употреба

UPENDS UpBar RS за еднократна употреба Vape 600 впръсквания

UpBar RS за еднократна употреба от UPENDS е прост, с малък форм-фактор, идващ от 96 x 20 x 9 mm, и 18 вкуса, покриващи всички популярни вкусови профили.

8.4 Страхотен
OXVA Xlim под комплект

Комплект OXVA Xlim Pod 25W

Тази мини OXVA Xlim под система е добре проектирана, предлагайки контрол на потока, автоматично изтегляне или ръчно изтегляне и контрол на мощността между 5 и 25 вата.

9 ПЕРФЕКТНО 8.6 Страхотен Средно за потребителя
Suorin Air Mini pod Vape

Комплект Suorin Air Mini Pod Vape 14W

Като умалено продължение на първото поколение Suorin Air, Mini pod vape идва с по-тънко и по-леко тяло, снабден с 2 ml касета за pod и 430mAh вградена батерия.

8.5 Страхотен 5.5 Средно аритметично Средно за потребителя
Vaporesso XROS 2 Pods

Vaporesso XROS 2 капсули 2 мл

Vaporesso XROS 2 Series Replacement Pods се предлагат в опции от 0.8 ома и 1.2 ома, което позволява различни стилове на изпаряване.

Geekvape Aegis Legend 2 мод комплект

Комплект Geekvape Aegis Legend 2 (L200).

Geekvape L200 (Aegis Legend 2) Kit 200W с Z (Zeus) Sub ohm Tank 2021 5.5ml е по-малък и по-лек. Неговият A-Lock се предпазва от случайно изстрелване. Модът Aegis Legend 2 е оборудван с нов 1.08-...

8.9 Страхотен 9.5 ПЕРФЕКТНО Средно за потребителя